Najava: Konferencija “Heritage for a more inclusive and sustainable Europe”

Cilj događanja je okupiti organizacije i stručnjake uključene u obnovu baštine i inkluziju. Događaj će istaknuti inovativne primjere obnove baštine koji su uspješno ostvarili pozitivan društveni učinak. 

Registrirajte se za sudjelovanje uživo ili online na konferenciji “Heritage for more inclusive and sustainable Europe” koja će se održati 24. listopada u Bruxellesu. Cilj događanja je okupiti organizacije i stručnjake uključene u obnovu baštine, eko-gradnju, teritorijalni razvoj i inkluziju. U svjetlu novog europskog Bauhausa, ovaj će događaj istaknuti inspirativne i inovativne primjere u području obnove baštine koji su uspješno ostvarili pozitivan društveni učinak. 

Konferencija je organizirana je u sklopu HERO, projekta sufinanciranog od strane europskog #erasmusplus, u partnerstvu s organizacijama Pour la solidarite (Belgija), ACTA VISTA, BAO Formation (Francuska), Boulouki (Grčka) i Dragodid.

Prijave za sudjelovanje: https://framaforms.org/heritage-for-a-more-inclusive-and-sustainable-europe-le-role-du-patrimoine-pour-une-europe-plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN